Online YP netwerk event!

We zien overal om ons heen dat bedrijven tijdelijk gedwongen gesloten zijn of omzet weg zien vallen. Bizarre tijden vragen om out-of-the-box denken én doen. Maar zijn er andere opties, hoe krijg je dit voor elkaar en wat is haalbaar in deze crisis? Nu meer dan ooit wil het Young Professionals netwerk je hierbij helpen.

Hoe?
Door mee te denken, te coachen en praktische handvatten te bieden waar je als ondernemer écht wat aan hebt. Daarom nodigen we je graag uit voor het Young Professionals online netwerk event: “Omdenken met charisma”
Tijdens het event op donderdag 14 mei om 15.30 uur gaan we op een interactieve manier onderzoeken in welke business je nu echt zit. We gaan het hebben over hoe je deze kennis kunt gebruiken om als professional sterker uit deze crisis te komen. Meer informatie vind je onder deze email.

Wil je graag meedoen?
Dat horen we graag! Door een korte vragenlijst in te vullen geef je aan dat je mee wilt doen: https://bit.ly/3bQswOt  
Als je de vragenlijst hebt ingevuld stem je in dat je deelneemt aan het online netwerk event op 14 mei aanstaande (bij voldoende aanmeldingen). Voor deelname vragen we een kleine bijdrage van € 10,- en sturen we je een aanvullende vragenlijst. Zo kunnen we jou of je bedrijf écht helpen sterker uit deze crisis te komen.

Wat vragen we van je?
Als je enthousiast bent vul je de vragenlijst in vóór 6 mei aanstaande. Bij deelname ontvang je rond 8 mei een aanvullende vragenlijst en ontvang je meer info over het online event.

Tot de 14e!

Niels van Raak, Vermetten

Ronald van Overveld, Rabobank

Sander van Tilburg, Q-RO Vastgoedbeheer