Veiling Hoogstraten

Veiling Hoogstraten is meer dan alleen groente en fruit. En Veiling Hoogstraten is niet meer… Zo’n drie jaar geleden veranderde Veiling Hoogstraten cv haar naam in Coöperatie Hoogstraten cv. De nieuwe naam onderstreept het belang van onderlinge samenwerking in een steeds veranderend ondernemersklimaat. Het is een coöperatie die gezond, veilig en duurzaam geproduceerd voedsel aanbiedt. Ze streven naar groei van de tuinbouwsector in een gezond en rendabel ondernemersklimaat.

De kernwaarden vertrouwen, expertise, passie, gezondheid en klantgerichtheid zie je overal terug in de veiling. Deze locatie stelt zich voor een middag open voor het Young Professionals netwerk. Het programma bestaat uit een interactieve presentatie aangevuld met een rondleiding over het terrein. Na deze inspirerende middag willen we graag nog even samenkomen om ook elkaar als Young Professional beter te leren kennen.

Wil je graag deelnemen aan dit exclusieve evenement? Meld je dan snel aan!

Het programma is als volgt:

15.00 uur Ontvangst Veiling Hoogstraten
15.30 uur 
Presentatie Coöperatie Veiling Hoogstraten
16.00 uur 
Rondleiding Veiling Hoogstraten

17.15 – 17.30 uur Ontvangst bij de Jachthoorn in Hoogstraten
17.30 uur 
Netwerken 2.0 met hapje en drankje
19.00 uur 
Borrel
19.30 uur 
Afsluiting

Waarom Young Professionals – Netwerken op de grens? Omdat de initiatiefnemers het belangrijk en leuk vinden om jonge ondernemers in de grensstreek meer met elkaar te verbinden. Zaken doe je met elkaar en wij willen een platform creëren om dit op een constructieve, eigentijdse en leuke wijze te faciliteren.