Hoogstraten verbindt YP!

Afgelopen woensdag (15 mei 2019) bracht het Young Professionals netwerk ons samen in Hoogstraten. Het derde event van YP begon dit keer bij de Veiling in Hoogstraten, waar Gaston ons een informatieve presentatie en indrukwekkende rondleiding heeft gegeven in de veilinghallen. Met veel passie vertelde hij over de coöperatie en werd menig vraag uitgebreid beantwoord. Na de rondleiding reisden we kort af naar bistrobar De Jachthoorn in het bruisende centrum van Hoogstraten. Na het welkomstdrankje vond het startsein plaats voor de speeddate! Onder het genot van een hapje, uiteraard met producten van Veiling Hoogstraten, werd er nader kennis gemaakt met elkaar en gediscussieerd over mogelijke antwoorden op de gestelde vragen.

We kunnen terug kijken op wederom een geslaagde middag en avond! Wij bedanken alle deelnemers voor hun inzet en hopen u de volgende keer (weer) te mogen verwelkomen. Wil je (naar aanleiding van de speeddate) in contact komen met een ondernemer uit het YP netwerk? Of kent u Young Professionals die zaken doen in de grensstreek? Laat het ons weten!

Het YP netwerk informeert u spoedig over een volgend event!