Houd mij op de hoogte!

Achtergrond

‘Young Professionals – Netwerken op de grens’ is in 2017 gestart met het doel een platform te creëren voor jonge ondernemers met ambitie, die werkzaam zijn in de grensstreek. Dit platform faciliteren wij op een constructieve, eigentijdse en leuke manier door ongeveer twee keer per jaar een uniek event te organiseren, zowel qua inhoud als locatie.

Zaken doe je met elkaar en middels YP hopen we ondernemers in het grensgebied meer met elkaar te verbinden en te leren van innoverende koplopers. Lees hier meer over de initiatiefnemers.

Events

Na drie succesvolle bijeenkomsten door het Young Professional netwerk, zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het komende evenement. Datum, tijd en invulling volgen zo spoedig mogelijk. Wil jij alvast je interesse kenbaar maken en op de hoogte gehouden worden? Vul dan je gegevens in!

  Naam

  bedrijfsnaam

  Emailadres

  Er is geen sprake van een lidmaatschap, wel van een kostendekkende bijdrage per event.

  Wilt u graag contact met ons opnemen omdat u graag in contact komt met een ondernemer in het YP netwerk, een ondernemer wil introduceren of een andere vraag heeft? Vul onderstaande gegevens in!

   Naam

   bedrijfsnaam

   Emailadres

   Stel uw vraag

   YP is een initiatief van Sander van Tilburg (Q-RO Vastgoedbeheer), Ronald van Overveld (Rabobank de Zuidelijke Baronie) en Niels van Raak (Vermetten | accountants en adviseurs)